André de Jong

Verstand van voelen.

Ik koppel mijn ervaring als manager, ondernemer en directeur aan mijn kennis en ervaring als haptotherapeut en trainer. 

De studies die ik volgde: economie, bewegingswetenschappen en fysiotherapie, haptotherapie (post HBO). 

Als zelfstandig fysiotherapeut begeleidde ik jarenlang topsporters en als manager werkte ik bij o.a. Nedlloyd en Plan International. In mijn rol als management trainer specialiseerde ik mij in ‘ervaringsleer’. Bij DOOR Training en Advies als franchisenemer en later als freelancer. In 2006 nam ik het Haptonomie Opleidingsinstituut Synergos over en was daar tot 2013 directeur grootaandeelhouder en hoofd docent Haptonomie. 

Vanuit mijn liefde voor de taal van ons lijf en de ervaring van professionele mogelijkheden daarvan in coaching ben ik Academium gestart: een academie om professionals te helpen sneller diepgang en resultaten te boeken. 

Ik ben nu 20 jaar actief als coach en management trainer. Daarnaast heb ik 15 jaar ervaring als haptotherapeut en hoofddocent haptonomie en 10 jaar als ondernemer.

Mijn stijl kenmerkt zich door samen onderzoeken. Mijn deel daarin is dat ik luister, nieuwsgierig ben, me laat raken en in staat ben om ogenschijnlijk ingewikkelde zaken en patronen tot eenvoud te herleiden. 


Boek een sessie met André